Dorpen en Gezinnen

In Marokko zijn ook veel dorpjes die ver van de bewoonde wereld liggen. Het is dus niet gemakkelijk om aan voedsel te geraken of om de dichtstbijzijnde stad te bereiken. Daarom wil Amana ook steun bieden aan deze dorpen. Een van onze hoofdactiviteiten is geld inzamelen voor een ambulance. Dat doen we omdat de weg naar het ziekenhuis in de stad heel lang en zwaar is. Veel mensen die ziek of geïnfecteerd zijn door insectenbeten overleven deze tocht niet. Ook voor Marokkaanse vrouwen uit de dorpen zou een ambulance de redding betekenen. Veel van hen bevallen onderweg naar het ziekenhuis op de openbare weg, wat erg vernederend is. Een ambulance is noodzakelijk en de verkleint de kans op incidenten onderweg.

We zamelen daarnaast ook nog geld in voor voedselpakketten. Dat geld sturen we dan op naar de dorpen in Marokko, zodat de families daar voedsel kunnen kopen. Om te garanderen dat het geld zeker toekomt, werken we samen met plaatselijke Marokkaanse verenigingen.

Met jullie steun kunnen we in de zeer nabije toekomst een ambulance kopen en deze opsturen naar Marokko.

Vergeet niet:

“DON’T FEEL ASHAMED WHEN GIVING LITTLE FOR CHARITY. THAT’S BECAUSE THERE IS ALWAYS GOODNESS IN GIVING NO MATTER HOW LITTLE.”