Selecteer een pagina

Contacteer ons. Maak het verschil.

Heb je een vraag? Een geweldig idee? Of wil je vrijwilliger worden bij onze kleurrijke organisatie? Mail dan naar info@amanatrust.be of vul het contactformulier in.

Ons adres: Victor de Langhestraat 73, 2100 Deurne, BE

Volg ons op:


Amana

Victor de Langhestraat 73, 2100 Deurne, BE

Vragen & Antwoorden

Wat zal er met mijn donatie gebeuren?

Amana werd opgericht met het idee om elke gift rechtstreeks en voor de volle 100% uit te geven aan het project dat gesteund wordt. Als jij tijdens je overschrijving in de mededeling een project hebt opgegeven, dan zal het volledige bedrag aan dat project worden uitgegeven.

Hebben jullie kosten?

Ja, wij maken kosten. Denk maar aan grafisch ontwerp, transportkosten, websitekosten etc.
Al deze kosten worden gedekt door sponsors en KMO’s die gratis opdrachten uitvoeren en/of ons financieel steunen om de kosten te dekken. In geen enkel geval worden jouw donaties gebruikt om werkingskosten te dekken.

Zijn jullie transparant?

Wij zijn zeer transparant. Al zeggen we het zelf. Transparantie is één van de redenen waarom onze voorzitter in 2012 het initiatief nam om Amana op te starten. Wij gaan dus heel graag het gesprek aan en tonen met plezier een kijkje achter de schermen.

Wanneer werd jullie organisatie opgericht?

Amana werd in 2012 opgericht als feitelijke vereniging. Na het vinden van een nieuw en geëngageerd team, besloot onze voorzitter om in 2015 de statuten toch neer te leggen en de stap naar een vzw te zetten.

Ontvangen jullie subsidies?

Neen, wij hebben tot op heden (2019) geen subsidies ontvangen. Onze organisatie draait dankzij donaties en sponsoring van bedrijven.

Wat als ik geen project wil kiezen?

Als je geen project kiest en je mededeling dus leeg laat, dan zal je donatie worden uitgegeven aan het project waar het minst voor werd gedoneerd.

Hebben jullie een team in Marokko?

Ja, wij hebben een groot team in Marokko. Van ambtenaars tot directieleden, leerkrachten en andere vrijwilligers. Wij hebben een vaste en officiële samenwerking lopen met o.a de dorpsscholen die we op dit moment renoveren. Met onze organisatie proberen we alles ook administratief vast te leggen zodat er later geen miscommunicatie ontstaat.

Verdienen jullie hier iets mee?

Neen, niemand van ons team in België en/of in Marokko wordt betaald voor het geleverde werk. Alles is op vrijwillige basis. Onze teamleden steken niet alleen enorm veel tijd en energie in onze organisatie, maar steunen de organisatie ook financieel.

Als jullie naar Marokko gaan, betaalt de organisatie dan de kosten?

Neen, tot op heden werden de reiskosten geen enkele keer vergoed door Amana vzw. De teamleden die de reis naar Marokko maken, betalen alles vanuit hun eigen spaargeld.
Uiteraard proberen we onnodige kosten te voorkomen en vliegreizen ook. Vandaar dat we soms beroep doen op enkele teamleden in Marokko die in nauw contact staan met de bestuursleden in België.

Contacteer ons. Maak het verschil.

Heeft u een vraag over onze werking, projecten, een mogelijke samenwerking of heeft u zelf een geweldig idee? Neem dan contact met ons op via het onderstaand formulier en we helpen u graag verder.

Victor de Langhestraat 73, 2100 Deurne, BE


Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.